Reacties

Hier kunt u lezen wat anderen van Kleine-Boef.nl én haar produkten vinden.
Vindt u ook wat, laat dan ook een berichtje achter…

34 reacties over "Kleine-Boef.nl"

 1. Eline van Rees says:

  Ik heb 2 bijtringen besteld om het als kraamcadeau te gaan geven. Ik was erg blij met de snelle levering, de mooie verpakking en natuurlijk met de mooie bijtringen. Een mooi cadeau om te geven, de papa’s en mama’s zullen er vast heel blij mee zijn!
  Dank je wel!

 2. Ilse says:

  Heel blij met het mooie speenkoord en de leuke sleutelhanger. Leuk dst het gelijk al mooi verpakt was. Bedankt voor de snelle levering en voor het meedenken.

 3. Mariska says:

  Heel erg bedankt voor het ontvangen van het mooie Mozes mandje voor de pop icm een heel lief poppendekentje. Met zo veel liefde en aandacht verpakt!

 4. Dia Peelen says:

  Hallo Lea,
  Hartelijk dank voor het tweede geboorte huisje. Super dat je het vertrouwen had en er 1 bewaard hebt voor ons tweede kleinkind. Hebben ze allebei een zelfde cadeau. Het zag er weer prima uit en mooi verpakt. Helemaal TOP!!!

 5. Dia Peelen says:

  Hallo Lea,
  Ook dit geboorte huisje is weer super leuk geworden. Dank je wel dat je hem zolang wilde bewaren zodat allebei de kleinzoons nu een zelfde persoonlijk cadeau hebben. Door het mooie inpakken is alles heel over gekomen. Als er in de toekomst nog meer kleinkinderen komen weet ik je te vinden of voor iemand anders! Nogmaals dank.

  • leetje42 says:

   Hallo Dia,
   Wat een lief berichtje, dank je wel! Een mooi compliment waar ik erg blij van word. Heb het graag voor je gedaan.
   Wie weet mag ik in de toekomst nog weer iets mooi s voor je maken. Geniet van je kleinzoons!

 6. Ingrid says:

  Na de bestelling van een speenkoord kreeg ik een mailtje om even over de spelling van de naam te overleggen. De volgende dag zat het pakje al in de brievenbus, supermooi verpakt! Duidelijk voor mij dat er met liefde en aandacht gewerkt wordt :-), Dankjewel!!!!

 7. Emie says:

  Ik wil je heel erg bedanken voor de mooie stolp.
  Ik had een mail gestuurd, omdat ik het iets anders wilde. En je hebt mij geweldig geholpen en meegedacht.
  Hij is super leuk en goede kwaliteit!

  Dankjewel!

 8. Lenie says:

  Geweldig leuk om zo een mooie bijtring kado te geven. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Ik zal daar zeker reclame voor maken. Veel succes verder!
  Groetjes Lenie

 9. Bea says:

  Superleuke speenkoord met naam laten maken voor een klein baby meisje.
  Gistermiddag besteld en vanmorgen al in huis.
  Bedankt Lea voor de snelle service.

 10. Anita Tjin says:

  Voor handgemaakte kraamcadeautjes moet je bij Kleine Boef baby boetiek zijn! Ik ben ontzettend blij met het speenkoord, de wagendeken, verschoningshoes en mandje voor in onze nieuwe kinderkamer. In overleg is alles mogelijk!
  Bedankt Lea, erg blij!

 11. Ramona van Goch says:

  Wauw wat maakt u prachtige dingen! Vorige week besteld en een dag later al binnen! Nu snel een nieuw cadeautje besteld voor mijn vriendin. Super mooi!!!

 12. Keyleigh Hermans says:

  Boxhanger Keyleigh
  9 mei om 21:03 ·
  Wat ben ik blij! Alweer de 2e bestelling gedaan en geleverd gekregen! Lea neemt alle tijdvoor je wensen en stemt je bestelling hier op af. Er is nauw contact om samen tot een leuke creatie te komen. Vandaag deze prachtige boxhanger binnen gekregen samen met een leuke konijn rammelaar.

  Volgende bestelling ook alweer in de maak!

 13. Marije Knape says:

  Voor een pas geboren baby of voor een ouder kindje, maakt Lea onwijs leuke dingen. Allemaal handgemaakt. Ik heb meerdere cadeautjes gegeven, waar iedereen erg blij mee was.
  Voor een leuk kraamcadeautje of iets voor je eigen kindje, moet je bij Crea-Lea zijn!�

 14. Keyleigh Hermans says:

  3 mei om 21:43 ·
  Prachtig mooie lakens besteld en een speenkoord! Helemaal gelukkig, volgende bestelling is alweer in de maak!

 15. Angelien Schong says:

  28 april om 8:44 ·
  Lea maakt verfijnde handgemaakte kraamcadeau’s. Heb nu 2 keer een bestelling gedaan en beide keren een prachtig eindresultaat ontvangen. De cadeautjes vielen erg goed in de smaak bij de kersverse ouders. Alles kan in goed overleg en het wordt met veel liefde gemaakt door Lea. Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau dan moet je bij Crea – Lea zijn!

 16. L Aura DB says:

  10 mei om 7:17 ·
  M’n dochter is gek op de spulletje die je gemaakt heb � het slaappopje is toch wel haar favoriet! Super blij met de Speenkoord, bijtring , olifantje & rammelaartje ��

 17. Lydia Daanen says:

  Berichtje van een klant:
  Lydia Daanen: Lea dank je wel voor het mooie olifantje en zo leuk ingepakt ook nog superrrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *