Over Mij

Ik zal mij even aan jullie voorstellen.
Mijn  naam is Lea Tjin, 56 jaar, getrouwd, 3 kinderen, 2 stiefkinderen, 5 kleinkinderen.
6 jaar geleden ben ik begonnen met een haaknaald en een bolletje katoen omdat ik een dekentje wilde haken voor onze kleindochter.
Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik ook ben begonnen met het haken van knuffels.  Omdat ik ze niet allemaal kan houden en ik ook diverse opdrachten kreeg besloot ik om ze te verkopen.
In 2016 wees een kennis mij op het maken van speenkoorden en na mij daar in verdiept te hebben qua wettelijke eisen en EU normen werd een nieuwe hobby geboren en uiteindelijk dus  deze website met shop. In eerste instantie ben ik gestart onder de naam Crea Lea, dit heb ik in 2017 gewijzigd in Kleine Boef baby boetiek.

De naam Kleine Boef heb ik in 2017 gekozen omdat ik altijd “kleine boef”  tegen mijn kleinkinderen zeg.  Baby boetiek is er aan toegevoegd mede in overleg met de Kamer van Koophandel omdat de naam Kleine Boef al geregistreerd was.

Ik werk vanuit huis.
Naast dat ik het maken van alle artikelen erg leuk vind om te doen heb ik ook nog een vaste baan en pas ik 1 à 2 dagen per week op de kleinkinderen.
In het maken van de artikelen zit veel tijd en liefde.  Ik probeer uw bestelling zo snel mogelijk  te maken en verzenden, echter, dit lukt niet altijd.
Mocht het wat langer gaan duren omdat het niet te combineren is met mijn werk dan laat ik u dat uiteraard weten.  Ik vraag dan ook uw begrip hiervoor.