Over Mij

5 jaar geleden ben ik begonnen met een haaknaald en een bolletje katoen omdat ik een dekentje wilde haken voor onze kleindochter. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik ook ben begonnen met het haken van knuffels.  Omdat ik ze niet allemaal kan houden en ik ook diverse opdrachten kreeg besloot ik om ze te verkopen. Een kennis wees mij op het maken van speenkoorden en na mij daar in verdiept te hebben qua wettelijke eisen en eu normen werd een nieuwe hobby geboren en uiteindelijk dus  deze website met shop. Daarnaast  maak ik ook leuke items zoals wagenspanners en bijtringen.
In alles wat ik maak  zit een hoop tijd, liefde en plezier.

De naam Kleine Boef heb ik gekozen omdat ik altijd “kleine boef” tegen mijn kleinkinderen zeg. (Inmiddels zijn dat er 5). Baby boetiek is er aan toegevoegd omdat de naam Kleine Boef al geregistreerd was bij de Kamer van Koophandel.
Ik werk vanuit huis. Naast dat ik het maken van alle artikelen erg leuk vind om te doen heb ik ook nog een vaste baan en pas ik 1 à 2 dagen per week op de kleinkinderen.

Ik vind ik het erg leuk om iemand anders blij te maken met mijn creaties. En nog leuker vind ik het als ik foto’s van blije klantjes opgestuurd krijg….